Lange bestand om over de slijtvaste polyurethaanzak uit te weiden wat de factoren zijn

December 11, 2017
Laatste bedrijfsnieuws over Lange bestand om over de slijtvaste polyurethaanzak uit te weiden wat de factoren zijn

Weerstand van de polyurethaan moet de rubber met een laag bedekte slijtage de kwaliteit van de standaard, slijtvaste polyurethaanzak beoordelen wat de factoren zijn? Vermoedelijk willen wij allen begrijpen, als volgt:

Materiaal

Het rubbermateriaal moet ervoor zorgen dat de polyurethaaninkapseling een belangrijke factor in slijtvast is, beïnvloeden de rubberprestatiesparameters de kwaliteit van de plastic zak, moet het verkiezen om aan de mijnbouwvoorwaarden van rubberverscheidenheden te voldoen, is de belangrijkste plastic zak op de markt verdeeld in ingevoerde rubber en binnenlandse zakkenlijm,

Algemene industriële en mijnbouwvoorwaarden, de gebruikte meerderheid van binnenlands rubber, en voor mijnbouwvoorwaarden in de ruwe voorwaarden van het grootste deel van de selectie van de buitenlandse invoer van hoog slijtvast plastic blad.

Adhesie

Tijdens het gebruiken van de rol, wordt het vaak lange tijd onderworpen aan wrijving en middelpuntzoekende kracht. Als de geselecteerde kleefstof niet effectief de rol kan aanhangen, zal de rol vooraf degummed zijn en het systeem zal zijn gesloten.

Fabrikanten

De gekozen fabrikant moet een goede analyse ter plaatse hebben en bouwmogelijkheden, volgens de daadwerkelijke selectie van verschillende dikte, hardheids en slijtageweerstand van het plastic blad, is er geen praktische keus vaak leidt tot bovenmatige plastic zakslijtage. Nai van Wuxijiu Co. van Polyurethaanproducten, Ltd Geadviseerde Producten: Polyurethaan om van de de v-Riem van het riempolyurethaan van de het Polyurethaan rubberband Polyurethaan rubberrol van het het polyurethaan rubberpolyurethaan Niet genormaliseerd van de de Driehoeksband het Polyurethaanpatroon met polyurethaankussen.

laatste bedrijfsnieuws over Lange bestand om over de slijtvaste polyurethaanzak uit te weiden wat de factoren zijn  0laatste bedrijfsnieuws over Lange bestand om over de slijtvaste polyurethaanzak uit te weiden wat de factoren zijn  1